12 квітень 2024, П'ятниця, 13:59

Із великим бізнесом не спілкуються як із колгоспом, – Коломойський

2 Травня 2019г.
Снимок экрана 2019 05 03 в 03.03.20

Обрання Володимира Зеленського на посаду президента України є "спільною перемогою" і з міністром внутрішніх справ України Арсена Авакова. Таку заяву Коломойський зробив в інтерв'ю програмі Bihus.Info, зізнавшись, що не хотів обрання Петра Порошенка на другий президентський термін.

Як передає Резонанс із посиланням на ОBOZREVATEL, відповідаючи на питання, чи привітав його Аваков із перемогою Зеленського, Коломойський сказав: "Ми з Аваковим постійно спілкуємося... Тому ми вважаємо, що це спільна перемога".

При цьому він запевнив, що у нього "немає партнерства із Зеленським у контексті виборів".

- Ми вболіваємо за Зеленського. Ми і за Юлю вболівали разом. Ми вболівали проти Пєті , – сказав екс-губернатор Дніпропетровської області. Також він додав, що Аваков "почав уболівати проти Порошенка" після скандалу з рюкзаками сина Авакова.

НАЗАР ХОЛОДНИЦЬКИЙ: САП ЗАКОННО ЗАКРИЛА «СПРАВУ РЮКЗАКІВ»

 На питання журналіста, "Портнов має відношення до команди Зеленського», Коломойський відповів: "Немає ніякого. Як чорт від ладану".  За його словами, Портнов у даний момент знаходиться в Ізраїлі.

«У мене з ним 20 років добрі відношення. Вчора з ним спілкувався. Він тут, в Ізраїлі. До післязавтра. Ми з ним спілкуємося, я ніколи не приховував. Я вважаю, що його взагалі, з точки зору закону, не політичної відповідальності, він взагалі нічого не зробив. Його п’ять років ганяли за те, що він 800 гривень вкрав. Це смішно? З власної зарплати. За п’ять років людині нічого не знайшли. Тобто він був на роботі, він не збагачувався. Він служив режиму», — сказав бізнесмен.