30 квітень 2024, Вівторок, 16:24

Затримано громадянина за зґвалтування 9-річної дівчинки та збут дитячого порно

26 Лютого 2021г.
003213(1)

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Офісу Генерального прокурора затримано та повідомлено про підозру чоловіку за фактами зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, а також виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію, примушування неповнолітньої до участі у створенні творів, зображень або кіно- та відеопродукції, комп’ютерних програм порнографічного характеру (ч. 4 ст. 152, ч. 4 ст. 301 КК України).

Про це повідомляє Резонанс 26 лютого із посиланням прес-центр Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, підозрюваний неодноразово ґвалтував 9-річну дитину своєї співмешканки та виготовляв зображення порнографічного характеру за участі цієї малолітньої дівчинки. В подальшому цей матеріал чоловік зберігав та збував на форумах мережі «DarkNet». Експертизою встановлено, що фото та відеоконтент містить зображення відвертої сексуальної поведінки і є дитячою порнографією.

У ході обшуку на його комп’ютері виявлено порноконтент за участі дитини, у тому числі фото і відео її ґвалтування.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Викрито чоловіка ювенальними прокурорами спільно зі співробітниками Департаменту кіберполіції Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте Резонанс у Facebook та підписуйтесь на наш канал у Telegram