30 квітень 2024, Вівторок, 12:01

Кидався з ножем на поліцейських: у Києві затримали водія після автомобільних “викрутасів”

3 Липня 2021г.


КИЇВ. 3 липня. Резонанс. По вулиці Милославській, що на столичній Троєщині, співробітники поліції затримали чоловіка, який, ймовірно, керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, пише Резонанс.

Деталі

Відомо, що на лінію "102" надійшов дзвінок, що у районі вулиці Милославської їздить автомобіль КІА чорного кольору, водій якого веде себе дуже підозріло. Відразу ж на місце події виїхали працівники поліції, які почали прочісувати район, знайшли водія на вулиці Милославській, після чого одразу ж затримали. Варто зазначити, що при затриманні він кидався з ножем на співробітників поліції. Також у салоні авто перебувала дівчина водія.

Після затримання водій КІА не вгамувався і продовжив проявляти агресію щодо співробітників поліції: кидався на них, погрожував їх вбити та засудити. На місце події також одразу прибула мати водія, і водій одразу почав себе поводити вкрай агресивно.

Також варто зазначити, що співробітники поліцї запропонували пройти тест на стан алкогольного сп'яніння, але той відмовився, мотивувавши це тим, що затримали його незаконно, і тест він буде проходити у клініці. Однак, як стало відомо згодом, у клініці водій також відмовився проходити тест.

Відомо, що наразі водія затримали за статтею 130 КУпАП - водіння транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

На місці працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує всі обставини інциденту.

Матеріал підготовлено спільно з програмою Надзвичайне.live телеканалу Live.