30 квітень 2024, Вівторок, 09:04

Невдалий маневр: на Житомирській трасі сталась масштабна ДТП за участі чотирьох легковиків та бензовоза

26 Липня 2021г.


КИЇВ. 26 липня. Резонанс. Масштабна ДТП сталася на Житомирській трасі за участю чотирьох автомобілів: Nissan, Chevrolet, Skoda, КІА, а також бензовозу. У результаті аварії двоє отримали поранення, а решта - легкий шок, передає Резонанс.

Деталі

За даними очевидців, рухаючись у напрямку Житомира у другій смузі амтомобіль Nissan хотів зробити маневр та повернути ліворуч. У цей час у другій смузі рухався бензовоз, який не помітивши маневру Nissan влетів у бокову частину автомобіля.

У результаті зіткнення Nissan відкинуло спочатку у відбійник, потім в амтомобіль Chevrolet. Останній, у свою чергу, влетів ззаду в автомобіль Skoda, а Skoda у КІА.

Останні три авто, на момент автопригоди, стояли у заторі. Також, варто зазначити, що на момент ДТП у салоні автомобіля Nissan перебувало чотири людини: дві жінки та двоє дітей. Травми отримала тільки водійка Nissan. У неї в резульаті удару почалася кровотеча з голови, але небайдужі водії, які проїздили в цей час поруч, одразу надали їй першу допомогу. Діти та ще одна пасажирка отрималм легкий шок. Також незначні забої отримав і пасажир Chevrolet. 

Решта учасників ДТП залишились неушкодженими.

Також, у результаті дорожньо-транспортної пригоди утворився багатокілометровий затор. Зараз на місці працюють оперативники, які з‘ясовують всі обставини даної автопригоди.

Матеріал підготовлено спільно з програмою “Надзвичайне.LIVE з Олексієм Павловським” телеканалу LIVE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна ДТП у центрі Києва: мотоцикліст-іноземець спершу "вдарив" Mercedes, а потім відлетів на припарковані авто