30 квітень 2024, Вівторок, 10:53

На заході із Зеленським на Черкащині сталися зіткнення активістів і поліції, є затримані

23 Серпня 2021г.


КИЇВ. 23 серпня. Резонанс. У селі Мар’янівка на Черкащині, де Президент Володимир Зеленський сьогодні відкривав захід з підняття найбільшого прапора України в області, між групою осіб та поліцією сталися сутички через порушення порядку. Про це журналісту Резонанс повідомили у пресслужбі управління патрульної поліції Черкаської області.

Цитата:

“Група невідомих осіб намагалася зірвати церемонію відкриття найбільшого прапора. Вони встановили колонку та поводилися провокаційно. Наразі правопорушників затримано. Встановлюються обставини”, - зазначили у поліції.

Деталі

Як повідомили у своєму Telegram-каналі представники “Національного корпусу”, інцидент стався між правоохоронцями та ветеранами російсько-української війни, які приїхали на відкриття арт-об'єкту "Серце України" на Черкащині.

У поліції кількість затриманих відразу не змогли уточнити.

Додамо

Сьогодні в Україні відзначають День Державного прапора. З нагоди свята стяги підняли по містах України. Зокрема, у географічному центрі України — селі Мар’янівка на Черкащині.

З нагоди Дня Державного прапора України також у різних куточках світу представники українських громад разом із нашими дипломатами розгорнули 30-метрові українські стяги.