30 квітень 2024, Вівторок, 03:31

У багатоповерхівці в Кривому Розі стався вибух: серед врятованих є дитина

17 Вересня 2021г.


КИЇВ. 17 вересня. Резонанс. В одному з будинків Кривого Рогу пролунав вибух через загоряння газово-повітряної суміші. Внаслідок пожежі чоловік отримав отруєння продуктами горіння, а також врятовано дитину з сусідньої квартири. Про це журналісту Резонанс повідомили ДСНС Дніпропетровської області.

Цитата

“Під час пожежі постраждав чоловік - отримав отруєння продуктами горіння. Також врятовано дитину з сусідньої квартири 2011 року народження”, - додали там.

Деталі

Як повідомили рятувальники ДСНС Дніпропетровської області, сьогодні близько 09:54 служба порятунку отримала повідомлення про пожежу, яка виникла внаслідок вибуху газово-повітряної суміші.

Цитата

“До служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу за адресою: місто Кривий Ріг, Довгинцівський р-н, вул. Мохиніна. Дим із квартири на 7-му поверсі 9-поверхового будинку”, - розповіли у відомстві.

За інформацією, площа пожежі склала 20м кв. Локалізація пожежі відбулася о 10: 28, ліквідація - о 10:35.

Нагадаємо

10 вересня у Чернівцях у дворі одного з будинків стався вибух.

Також у селищі Гребінки, Київська область, стався паровий вибух на цукровому заводі. Як повідомили у поліції, серед постраждалих п‘ятеро людей, двоє з яких госпіталізували до столичної лікарні.