30 квітень 2024, Вівторок, 23:48

ООС: бойовики зранку двічі обстріляли українські позиції

9 Жовтня 2021г.

КИЇВ. 9 жовтня. Резонанс. Від початку доби 9 жовтня зафіксовано два ворожих порушення режиму припинення вогню - обстріли позицій українських сил. Про це Резонанс повідомляє з посиланням на дані пресцентру ООС.

Деталі

Повідомляється, що станом на 11:00 9 жовтня з початку доби збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню, з них 1 раз - із застосуванням забороненого Мінськими домовленностями озброєння.

Цитата:

“У районі Майорська окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки ворожі зброєні формування здійснили прицільний обстріл наших позицій з автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 82 мм. За поточну добу втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає”, - наголосили у штабі.

Зазначається, що на збройні провокації противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Додамо

Упродовж минулої доби, 8 жовтня, російські окупаційні війська 10 разів порушували режим припинення вогню, з них 3 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.