30 квітень 2024, Вівторок, 12:03

ООС: внаслідок ворожого обстрілу отримав поранення український боєць

16 Січня 2022г.


КИЇВ. 16 січня. Резонанс. Внаслідок ворожого обстрілу у районі проведення операції Об’єднаних сил сьогодні отримав поранення український військовослужбовець. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру ООС, пише Резонанс.

Цитата:

"Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню... Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний", - сказано у повідомленні.

Деталі

За даними пресцентру, сьогодні збройні формування Російської федерації відкривали вогонь у бік Катеринівки - з автоматичних і станкових протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї.

"Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними. Підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації", - вказали у штабі.

Доповнення

Українська влада і західні партнери останнім часом звертають увагу на загострення Росією ситуації з безпекою на Донбасі, нарощування російських сил уздовж кордону з Україною, небезпеку нового російського вторгнення і посилення російської дезінформації.