30 квітень 2024, Вівторок, 22:42

У Дніпрі нацгвардієць розстріляв караул: п’ятеро військових загинули

27 Січня 2022г.


КИЇВ. 27 січня. Резонанс. У Дніпрі 20-річний солдат строкової служби розстріляв караул військовослужбовців, після чого втік зі зброєю. Внаслідок стрілянини загинуло п’ятеро осіб і п’ятеро дістали поранення. Про це повідомляє Резонанс із посиланням на МВС.

Деталі

"27 січня о 03:40 на території Південного машинобудівного заводу "Южмаш" сталася трагедія. Військовослужбовець Національної гвардії України солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович 2001 р. н., під час видачі зброї з невстановлених причин, пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, а ще п’ятеро отримали поранення", — ідеться у повідомленні.

Як зазначили, під час надання медичної допомоги померла військовослужбовець НГУ, яка також дістала вогнепальні поранення.

У місті введено поліцейську операцію "Сирена". По тривозі піднято особовий склад підрозділів Національної поліції та Національної Гвардії. Мотиви скоєного злочину поки не відомі.