30 квітень 2024, Вівторок, 05:02

У рф проведуть достроковий випуск курсантів для відправки на війну в Україну – Генштаб

13 Вересня 2022г.


КИЇВ. 13 вересня. Резонанс. Військове керівництво росії вживає заходів з поповнення окупаційного війська молодшим офіцерським складом. Оголошено достроковий випуск курсантів 5 курсу “чорноморського вищого військово-морського училища імені Нахімова” у грудні цього року. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає Резонанс.

Цитата

«Російське військове керівництво вживає заходів з поповнення окупаційного війська молодшим офіцерським складом. За наявною інформацією, оголошено достроковий випуск курсантів 5 курсу “чорноморського вищого військово-морського училища імені Нахімова” у грудні цього року. Також, дострокові випуски відбудуться у інших навчальних закладах міністерства оборони російської федерації», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що дефіцит командирів тактичного рівня обумовлений відмовою офіцерів запасу підписувати контракти на тлі останніх подій.

«Продовжується зниження рівня морально-психологічного стану особового складу противника. Серед окупантів все більше поширюється практика самоскалічень, щоб потрапити на лікування до медичного закладу та уникнути участі в бойових діях на території України. Значна частина військовослужбовців не повертається до військових частин після закінчення терміну відпусток», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

кремль заявив у вівторок, що не обговорює загальнонаціональну мобілізацію для посилення своїх сил в Україні, незважаючи на зростаючий тиск із проханням зробити це після того, як росія зазнала однієї зі своїх найсерйозніших поразок майже за сім місяців війни.