30 квітень 2024, Вівторок, 07:34

ОК “Південь”: ракетно-артилерійські підрозділи виконали майже 110 вогневих завдань

21 Жовтня 2022г.


КИЇВ. 21 жовтня. Резонанс. Протягом бойового дня Силами оборони була застосована авіація 7 разів: били по ворожих позиціях ППО, скупченню техніки, складах боєприпасів. Ракетно-артилерійські підрозділи виконали майже 110 вогневих завдань. Про це повідомляє Резонанс з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Цитата

"На Південнобузькому напрямку, в нашій операційній зоні обстановка стабільно складна, але контрольована. Противник дотримується тактики активної оборони та контрбатарейного протистояння, вздовж лінії форонту. Але водночас ворог наносить вогневе ураження наших позицій, тилових районів та громад вздовж лінії фронту", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повітряна розвідка ворожими безпілотними літальними шпигунами продовжується, як вздовж лінії зіткнення, так і відносно Чорноморського узбережжя.

В Бериславському районі ворог тричі атакував наші позиції своєю армійською і штурмовою авіацією. Як наслідок, отримав у відповідь вогневе ураження нашим силами і ретирувався, пише ОК "Південь".

"Загалом протягом бойового дня Силами оборони була застосована авіація 7 разів: били по ворожих позиціях ППО, скупченню техніки, складах боєприпасів. Ракетно-артилерійські підрозділи виконали майже 110 вогневих завдань", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

Українські військові знищили 28 російських окупантів, 2 самохідні артсистеми, типу "Мста-С", міномет ворога і танк.