30 квітень 2024, Вівторок, 14:47

Окупанти почали більше прекидати військових техніки та боєприпасів залізницею – Генштаб

24 Грудня 2022г.


КИЇВ. 23 грудня. Резонанс. Рашисти збільшили обсяги перевезення залізничним транспортом особового складу, військової техніки та боєприпасів до районів ведення бойових дій. Про це йдеться у зведенні Генштабу, передає Резонанс.

Цитата

"Ворог збільшив обсяги перевезення залізничним транспортом особового складу, військової техніки та боєприпасів до районів ведення бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Додамо

У Генштабі додали, противник продовжує зосереджувати зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках. На Куп’янському - намагається покращити тактичне положення. На Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському - обороняється.

Зберігається загроза авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури на всій території України, зазначено у повдіомленні.

Крім того, протягом доби противник завдав 1 ракетний, 4 авіаційних удари, а також здійснив 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 100 950 осіб, 3005 танків та сотень одиниць військової техніки.