30 квітень 2024, Вівторок, 09:00

Одеський митник оцінив безперешкодне оформлення вантажу у 600 дол.

20 Вересня 2018г.
Одесский таможенник

Оперативники облуправління захисту економіки, слідчі слідчого облуправління Нацполіції за процесуального керівництва обл прокуратури. викрили та задокументували протиправну діяльність посадових осіб одного з митних постів Державної фіскальної служби України в Одеської обл.

Про це повідомляє Резонанс із посиланням на прес-службу департаменту захисту економіки Нацполіції України.

Було встановлено, що заступник начальника митного посту – начальник відділу організував злочинну схему митного оформлення вантажів.

Зокрема, вимагання та одержання винагрод за прискорене та безперешкодне проходження митного контролю імпортними вантажами при перетині державного кордону України.

Під час одержання 600 дол. США неправомірної вигоди правоохоронці 19 вересня затримали заступника начальника митного посту. У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 КК України, проводяться слідчо-оперативні заходи.

"Під час слідства буде перевірятися причетність викритої особи до інших фактів злочинної діяльності", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 вересня слідчі прокуратури спільно зі співробітниками головного управління внутрішньої безпеки ДФСУ та управління СБУ в Одеській обл. викрили посадовців одеської митниці під час одержання хабара у 3 тис. дол.