30 квітень 2024, Вівторок, 11:58

Голова ОАСК не виключив, що йому “намонтують спробу зґвалтування якогось активіста”

18 Липня 2020г.
52631605 405454076895133 3190159587000975360 N

- Мені ніхто не вручав ніяких підозр. Наразі я перебуваю у відпустці, по завершенню якої правовим шляхом і в порядку передбаченим законом буду доводити свою правоту. Про це заявив Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк у соцмережі, передає Резонанс 18 липня.

- Я також хочу висловити слова підтримки суддям ОАСК, які безсумнівно втомилися від нескінченних обшуків і безпідставних звинувачень, що лунають на адресу суду з вуст псевдоактивістів і псевдожурналістів, - написав суддя. - Розумію, що зараз кожне моє слово може бути трактовано так, як комусь «там» буде завгодно. Тому спробую нікого і нічого випадково не узурпувати, і все ж розставити крапки над «і».

«ЗОЛОТИЙ ФОНД» ВЕНЕДІКТОВОЇ (ДОКУМЕНТИ)

Що відбулося у п'ятницю 17-го? Обшуки, санкціоновані районним судом міста Кіровограда, і так звані нові підозри, - ні що інше, як бажання окремих одіозних персонажів показати хоч якусь «ефективність» і створити фон для вереску «активістів» про необхідність термінової судової реформи за їхніми лекалами і тиску таким чином на владу.

Президенту нав'язують догму про необхідність зовнішнього управління в сфері судоустрою. Всі це розуміють.

У той же час, обшук в суді я розцінюю, як чергову спробу тиску на ОАСК і мене особисто. Але я у відставку не піду.

Це політика. Якщо ж говорити про право, а не про політику, то потрібно зазначити, що чергові «підозри» оголошені за тими ж фактами, що і рік тому. Фактами, яким вже була дана певна оцінка. За яким є експертизи, які доводять фальсифікацію записів.

Крім цього голова ОАКС порадив ініціатором чергового вкиду "наступного разу пошукати більш продуктивних і креативних режисерів. Рік «клеїти» сценарій узурпації влади - це потрібно вміти. Тепер хоч зовсім не плануй відпустку на літо 2021. Боюся, до того моменту намонтують спробу зґвалтування якогось активіста".

НАБУ ЗНОВУ ВЗЯЛОСЯ ЗА СУДОВУ ВЛАДУ

Як писав Резонанс, 17 липня НАБУ поінформувало про обшуки у голови ОАСК Павла Вовка, а також про те, що йому, суддям цього суду , адвокатам та голові ДСА було  повідомлено про підозру у створенні злочинної організації; організації дій, спрямованих на захоплення влади; одержання неправомірної вигоди за вплив, а також у втручанні в діяльність державного діяча.

«СПРАВИ МАЙДАНУ» ЯК ІНСТРУМЕНТ ПРОВОКАЦІЙ

- Підозру мені вручили, запобіжний захід вирішили не обирати, - написав у соцмережі адвокат Ростислав Кравець. - Перше, що здивувало, як активіст Маселко за годину до вручення мені підозри дізнався про цю процедуру. Я вже неодноразово говорив, що, на мою думку, НАБУ і активісти отримують оплату за свою роботу з однієї кишені. І ось чергове підтвердження.

І так, для інформації, мене звинувачують в участі, у злочинній групі, в справі Майдану, по захопленню державної влади (не зовсім зрозуміло якої саме влади) шляхом втручання в діяльність ВККСУ.

За даними Кравця, "втручання і захоплення влади, на думку слідчих, детективів, прокурорів стався шляхом подачі позову в інтересах клієнта".

- Прочитавши цей фантастичний роман, підкрадається думка про те, що в цій схемі брав участь і Зеленський, який ліквідував ВККСУ і завершив злочинну змову, - написав відомий адвокат.

Читайте Резонанс у Facebook та підписуйтесь на наш канал у Telegram.