30 квітень 2024, Вівторок, 04:14

Збив пішохода та втік з місця ДТП – ДБР повідомило про підозру правоохоронцю ВСП

23 Жовтня 2020г.
загружено (1)

Слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Миколаєві, повідомили про підозру правоохоронцю Військової служби правопорядку Південного територіального управління ВСП. Він підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що заподіяло тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це повідомляє Резонанс 23 жовтня із посиланням на ДБР.

У ході проведення досудового розслідування встановлено, що 10 квітня 2020 року правоохоронець ВСП не маючий відповідного посвідчення на право керування транспортними засобами, керуючи автомобілем марки «ВАЗ 21063», в одному із населених пунктів Іванівського району Одеської області, порушив вимоги Правил дорожнього руху України. У результаті допустив наїзд на пішохода спричинивши тяжкі тілесні ушкодження, після чого зник з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснюється військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Читайте Резонанс у Facebook та підписуйтесь на наш канал у Telegram.