30 квітень 2024, Вівторок, 06:10

На Кіровоградщині викрито підприємство з мільйонними оборотами

3 Листопада 2020г.
топиво

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури викрито та припинено незаконне виготовлення та продаж, без сплати податку, бензину і дизельного палива нафтопереробним підприємством (ст. 212 КК України).

За даними слідства, підприємство виготовляло та продавало пальне під виглядом розчинників та інших безакцизних товарів на території п’яти регіонів України, не сплачуючи податки. У ході санкціонованих обшуків вилучено 540 тис л паливно-мастильних матеріалів на загальну суму понад 13,4 млн грн, майже 1,2 млн грн та 22 тис дол США готівки, комп’ютерну техніку, накопичувачі пам’яті, печатки, документи, чорнові записи, автоцистерну.

Операцію з викриття незаконної діяльності підприємства проведено слідчими слідчого управління Головного управління ДФС у Кіровоградській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в області та податкової міліції Кіровоградщини.

Досудове розслідування триває. Зразки пального відправлено на дослідження, вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно.