30 квітень 2024, Вівторок, 04:37

Прокуратуру Київщини очолив Олексій Хоменко

12 Листопада 2020г.
Kobl Gp Gov Ua 650x410 1

Генеральний прокурор представила колективу Київської обласної прокуратури нового очільника – Олексія Хоменка. Ірина Венедіктова заявила, що очікує від оновленої обласної прокуратури злагодженої та результативної роботи, адже в столичному регіоні для органів правопорядку багато серйозних викликів.

Про це пише Резонанс 12 листопада із посиланням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Генпрокурор вручила новому керівнику посвідчення та побажала успіхів на новій посаді.

У МІНОБОРОНИ ЗАТРИМАНО ПОЛКОВНИКА ЗА 400 ТИС ГРН ХАБАРА

Також вона наголосила, що головним критерієм ефективності роботи відомства є довіра людей, тож це має стати дороговказом для прокуратури на шляху до посилення її ролі в суспільстві.

У свою чергу новопризначений очільник облпрокуратури у коментарі Резонансу наголосив, що серед пріоритетів діяльності прокуратури Київщини є ефективна координації дій усіх правоохоронних органів у протидії корупції та активізація вже розпочатих розслідувань корупційних злочинів;  злочинів, вчинених організованими групами; у земельній сфері та екологічних правопорушень. Зокрема, йдеться про протидію незаконному використання природних ресурсів.

ГОЛОМША ПОБАЖАВ ВЕНЕДІКТОВІЙ «ПОВЕРНУТИ ТВЕРЕЗИЙ ГЛУЗД У ФУНКЦІОНАЛ ГЕНЕРАЛЬНОЇ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ»

"Для Олексія Хоменка слово «честь» - це не порожній звук. Він професіонал своєї справи, принциповий та непідкупний прокурор", - заявив Резонансу експерший заступник Генерального прокурора України та колишній військовий прокурор ЦРУ Микола Голомша.

- Нарешті прокуратура Київської області отримала гідного керівника, - акцентував він.

Довідково: Олексій Хоменко народився 1981 року у місті Полтава. Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого у Харкові. В органах прокуратури - з 2003 року. До призначення на посаду керівника Київської обласної прокуратури працював керівником Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

Крім військової прокуратури ЦРУ, за відомостями Резонансу, Хоменко декілька років працював у Генеральній прокуратурі України.

Читайте Резонанс у Facebook та підписуйтесь на наш канал у Telegram

РЕЗОНАНСНІ СПРАВИ ТЕРУПРАВЛІННЯ ДБР У КИЄВІ

13260089 1013484595354637 523691465419455425 N
Олена Мельник Редактор, юрист, Резонанс